msen
  faq hubungi maklumbalas petalaman

  Perlindungan data

  Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

  Keselamatan storan

  Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

  Maklumbalas dan aduan

  Kami amat mengalu-alukan maklumbalas/pertanyaan anda. Sekiranya maklumat yang terperinci diperlukan tidak terdapat di dalam laman web ini, keperluan anda akan dimajukan kepada agensi yang berkaitan.

  Notis Hakcipta

  Hak cipta tapak web YAKIN dan kandungannya tetapi terhadnya kepada maklumat, teks, imej, grafik, fail bunyi, fail video dan susunannya, dan bahan di dalamnya, dimiliki oleh YAKIN kecuali ditunjukkan dengan cara lain. Bahagian atau bahagian-bahagian tapak web ini tidak boleh diubah suai, disalin, diagihkan, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, dihasilkan semula, diterbitkan, dilesenkan, dipindahkan, dijual atau diuruskan secara komersial dengan apa-apa cara tanpa izin bertulis secara nyata terlebih dahulu dari YAKIN.

  Penafian

  Yayasan Kelantan Darulnaim (YAKIN) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman web ini.

  Penafian akibat percanggahan

  bahasa Sekiranya terdapat pencanggahan di antara versi bahasa Inggeris dan versi bahasa Melayu di dalam kandungan laman web ini maka untuk tujuan penafsiran, versi bahasa Melayu adalah terpakai. Penggunaan maklumat yang bercanggah mungkin akan memberikan salah faham kepada pengguna.

  KELGOV PPST